GCIA test answers CSM-001 material pdf GCIA test answers 9A0-385 exam engines

Privat – Isoklima

LOFTISOLERING

Loftisolering kan ses på varmeregningen med det samme.
En af de største gevinster på varmeregningen kan hentes hjem ved at efterisolere loftet. Varmen stiger som bekendt til vejrs og derfor er det vigtigt, at loftet kan “holde” på varmen eller at holde kulden ude. Derudover er en god isolering også med til at skabe et bedre indeklima i dit hjem og det kan derfor hurtigt betale sig at isolere sit loft med nyere og bedre materialer. 

Isolering med IsoKlima
Det er vigtigt for os, at du får det mest optimale ud af at isolere dit loft. Vi giver dig derfor professionel rådgivning gennem hele forløbet og tager os af alt det praktiske. Ved efterisolering af lofter bibeholder vi i de fleste tilfælde den gamle isolering, da ny isolering vil pakke sig omkring sprækker og andre huller i isoleringen. 

Kontakt os for hvilke muligheder der for at isolere din bolig, og lad os give en faglig vurdering af mulighederne- helt uforpligtende.

Hulmursisolering

Hulmursisolering
Hulmursisolering er et enkelt og relativt billigt indgreb, som typisk har en effekt både på varmeregningen og indeklimaet.  Derudover vil hulmursisolering dæmpe støj fra støjkilder.

Inden der foretages en hulmursisolering, er det imidlertid vigtigt at undersøge, om murværket er egnet til hulmursisolering, eller om der evt. skal foretages reparationer inden.

Både forundersøgelser og selve indblæsningsarbejdet skal foretages af en autoriseret isolatør.

Kontakt os på telefon 2265 1199 og få en gratis vurdering af din ejendom.

Vi isolerer med glasuld, der er et billigt og godt isoleringsmateriale til hulmure. 

Boliger bygget fra 1900 og frem til 1950’erne er oftest bygget med hulmur uden hulmursisolering. Derfor er det ofte nødvendigt at efterisolere hulmurene.

Med nutidens energipriser koster varmetabet gennem en ydervæg uden hulmursisolering typisk på 80-125 kr./m2 årligt afhængig af opvarmningsformen. Investeringen til hulmursisolering vil typisk tjene sig hjem på 1,5-4 år.

ISOLERING AF ETAGEADSKILLELSE

Kold luft
Hvis etageadskillelsen i din bygning er hul, strømmer der kold luft gennem udhænget og ind under etageadskillelsen. Det betyder, at den varme luft nedefra forsvinder og energiforbruget vil være forholdsmæssigt højt. Isolering af etageadskillelsen er således lige så vigtig som isolering af loftet, mur eller for eksempel skunk. 

Fordele ved isolering mellem etager

  • Lydisolerende
  • Bedre indeklima
  • Lavere varmeregning
  • Varmere bygning
  • Øget boligværdi


Isolering mellem etager med IsoKlima

Det er vigtigt at overholde lovgivningen, når du vælger at isolere mellem etagerne i din bygning. Vælger du at samarbejde med os hos IsoKlima tager vi det fulde ansvar, for at overholde regler og love i forbindelse med isoleringen af din bygning. Derudover hjælper vi dig med at opnå det maksimale tilskud i forbindelse med forbedringen af din bolig.

ISOLERING AF Krybekælder

IsoKlima har gode erfaringer med at isolere krybekældre med flamingokugler. 

 

 

 

Vi udfører boligisolering i hele Danmark, men særligt i områderne omkring Skjern, Ringkøbing, Holstebro, Struer, Lemvig, Thisted, Viborg, Herning & Ikast.

Kontakt os på telefon 2265 1199 for at få et gratis og uforpligtende efter syn af din bolig. 

Så kan vi ret hurtigt vurdere, om det betaler sig at efterisolere.