9710 1070

Teknisk Isolering

IsoKlima Teknisk Isolering ApS

I alle bygninger er der mange tekniske installationer, som skal efterisoleret, for at dæmpe støjen og holde på varmen. Ved teknisk isolering forstås alt inden for rørisolering, kedelisolering, ventilationsisolering, brandisolering, kondensisolering, varmeisolering, køleisolering mm. 

Hos IsoKlima er vi eksperter i efterisolering af 

VVS – Ventilation – Tanke – PVC – Industri – Beboelse – Institutioner – Rustfri stål – Aluminium.

Vi er altid opdateret på lovgivning

I arbejdet med teknisk isolering er det vigtigt, at man følger reglerne på området og er omhyggeligt, da den forkerte form for tekniske isolering blandt andet kan forårsage brand mm. Brandsikring til industri og erhverv kan ikke blot redde liv og forhindre store, økonomiske tab. Det er også et lovkrav med specifikke regler på en lang række forskellige områder. IsoKlima Teknisk Isolering ApS er altid 100 procent opdateret på brandmyndighedernes krav og lovgivning om brandsikring, så en eventuel brand og efterfølgende skader begrænses så meget som overhovedet muligt. 

Ved at samarbejde med IsoKlima slipper du for at bekymre dig om love og regler på området. Vi tager hånd om isoleringen af dine teksnikse installetioner. Læs mere her. 

IsoKlima Teknisk Isolering ApS har til huse i Holstebro & Ringkøbing

Herfra tilbyder vi teknisk isolering til Jylland, Fyn, Sydnorge. Vi pakker ikke tingene ind, men siger dem som de er og yder en god professionel service, hvor vi hele tiden tager højde for dine krav. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med arbejdet, og ændrer dine behov sig derfor undervejs i forløbet, så tager vi også højde for det. Vi bygger vores arbejde på klare aftaler og at overholde deadlines.  

Kontakt os for uforpligtende tilbud samt projekt udregning. Vi ser frem til at give dig et godt tilbud på teknisk isolering eller efterisolering.