9710 1070

Loftisolering

En af de største gevinster på varmeregningen kan hentes hjem ved at efterisolere loftet. Varmen stiger som bekendt til vejrs og derfor er det vigtigt, at loftet kan “holde” på varmen. Derudover er en god isolering også med til at skabe et bedre indeklima i dit hjem og det kan derfor hurtigt betale sig at isolere sit loft med nyere og bedre materialer. 

Loftisolering med papiruld

Hos IsoKlima anvender vi miljøvenligt papiruld fra ISOCELL til isolering af dit loft, som består af 82 % genbrugspapir. Papiruld består af organiske fibre, som tillader fugten at passere, uden at det påvirker sioleringsevnen. Det lader fugten passere og lader huset ånde. Papirisoleringen er med til at give et bedre indeklima, og er samtidig behagelig at arbejde med, da det hverken kradser eller klør. Derudover har pairuldet vi ander en høj brandmodstand, som isolerer brand og beskytter de bærende konstruktioner mod at bryde sammen. 

Papiruld fra ISOCELL indeholder ligeledes borsalte, som gør at materialet har er modstandsdygtigt overfor råd, svamp og mug. 

Isolering med IsoKlima

Det er vigtigt for os, at du får det mest optimale ud af at isolere dit loft. Vi giver dig derfor prodessionel rådgivning gennem hele forløbet og tager os af alt det praktiske. Ved efterisolering af lofter bibeholder vi i de fleste tilfælde den gamle isolering, da papiruld fra CBI Danmark vil pakke sig omkring sprækker og andre huller i isoleringen. Derudover hjælper vi dig med at søge tilskud og fradrag i forbindelse med energiforbedringen af din bygning, så du ikke behøver at bekymre dig om at udfylde papirerne korrekt eller overholdning af lovgivningen- det tager vi os af.

Hvilke muligheder der er, for at efterisolere dit loft, afhænger af tagkonstruktionen i dit hus. Kontakt os og lad os give en faglig vurdering af mulighederne- helt uforpligtende.

Vores primære geografiske fokusområder inden for loftisolering er Skjern, Ringkøbing, Holstebro, Struer, Lemvig, Thisted, Viborg, Herning & Ikast. MEN vi servicerer naturligvis kunder i hele Danmark.