9710 1070

Isolering af etageadskillelse

Hvis etageadskillelsen i din bygning er hul, strømmer der kold luft gennem udhænget og ind under etageadskillelsen. Det betyder, at den varme luft nedefra forsvinder og energiforbruget vil være forholdsmæssigt højt. Isolering af etageadskillelsen er således lige så vigtig som isolering af loftet, mur eller for eksempel skunk. 

 

Hos IsoKlima udfører vi isolering mellem dine etager med papiruld fra ISOCELL. Det gør vi både fordi det er godt at arbejde med, men også fordi det er et meget effektivt isoleringsmateriale, som giver et rigtig godt indeklima. Dette skyldes, at det er består af organiske fibre som primært er lavet ud af genbrugspapir. Det er derfor også miljøvenligt materiale og har en høj modstand mod både brand, fugt og skadedyr. Læs mere om, hvorfor du med fordel kan isolere med papiruld.

Fordele ved isolering mellem etager

  • Lydisolerende
  • Bedre indeklima
  • Lavere varmeregning
  • Varmere bygning
  • Øget boligværdi

Isolering mellem etager med IsoKlima

Det er vigtigt at overholde lovgivningen, når du vælger at isolere mellem etagerne i din bygning. Vælger du at samarbejde med os hos IsoKlima tager vi det fulde ansvar, for at overholde regler og love i forbindelse med isoleringen af din bygning. Derudover hjælper vi dig med at opnå det maksimale tilskud i forbindelse med forbedringen af din bolig. Læs mere her.

Geografisk tilbyder vi isolering af etageadskillelser i både Skjern, Ringkøbing, Holstebro, Struer, Lemvig, Thisted, Viborg, Herning & Ikast, MEN vi servicerer naturligvis kunder i hele Danmark.

Kontakt os på telefon 2265 1199 og lad os lave et gratis og uforpligtende isoleringstjek af din bolig.