9710 1070

Hvorfor vælge Papirisolering fra Isocell ?

 

IsoKlima ApS er autoriseret isolatør for CBI Danmark A/S, som er den skandinaviske leverandør af den Østrigske producent ISOCELL. 

Papirgranulat består af organiske fibre, der ikke kradser eller klør ved anvendelse hverken for isolatøren, der placerer isoleringen i væg, gulv eller loft, eller for slutbrugeren, der benytter loftsrummet til opbevaring. Organiske fibre tillader fugten at passere, uden at det går ud over isoleringsevnen. Derfor kan dampspærren ofte undværes andre steder end ved badeværelset. Det giver et godt og mere naturligt indeklima, hvor ”Familien Danmark” ikke behøver at leve i en ”plasticpose,” men kan leve trygt og varmt i et hus, der kan ånde og håndtere kondens og fugt på en naturlig måde. Samtidig med at man vil opleve en høj-effektiv isolering, bedre indeklima, maksimal brandmodstand og lydisolering, beskyttelse mod varme og kulde, så vil man også opleve energibesparelse, som kan mærkes på pengepungen.

Granuleret papirisolering er produceret og anvendt i USA i mere end 150 år. Og i Østrig samt Tyskland i mere end 40 år. Isoleringsmaterialet er således afprøvet og testet igennem mange år. Læs om fordelene ved anvendelse af papiruld nedenfor.

Fugtbestandigt
CBI papiruld består af hule cellolusefibre. Det betyder blandt andet, at fugten kan passere, uden det går ud over isoleringsevnen. CBI papiruld er med andre ord et organisk materiale, der leder fugten væk og tillader huset at ånde. Når fugten i huset kan passere, bliver indeklimaet bedre.

Høj brandmodstand
CBI papiruld isolerer branden, så konstruktionerne ikke bryder samme. CBI papiruld kan ikke smelte og forkuller kun langsomt. Tests foretaget af Dansk Brandteknisk Institut og tests fra TV har vist, at papirisolering er lige så brandhæmmende som mineraluld, og yder bedre brandmodstand end glasuld.

Ingen råd, mug og skadedyr
CBI papiruld er tilsat borsalte, som er en kemisk forbindelse af bor, ilt og natrium (salt).Borsalte gør CBI uforgængelig og hindrer angreb af råd og mug. De salte, som CBI bliver imprægneret med, virker udtørrende, så skadedyr og utøj ikke kan leve i materialet. Borsalte er desuden brandhæmmende.

Naturlig grøn profil.
82% af CBI papiruld består af genbrugspapir. CBI papirisolering vil således under de rigtige forhold kunne nedbryde sig selv og derved indgå i den naturlige livscyklus. Uorganiske materialer vil typisk skulle deponeres som farligt affald, hvor CBI papirisolering delvis vil kunne genanvendes i ny produktion eller komposteres som ufarligt materiale.

Datablad
Hent evt. tekniske data her.